Programiraj svoju karijeru
 
BCA Logo

10%

POPUSTA

Ostvarite 10% popusta prijavom do 28.04.17.

Broj mesta je ograničen.

ŽENE U IT SEKTORU

Iako se prvim programerom u istoriji smatra Engleskinja Ejda Lavles, udeo žena programera je na globalnom nivou tek nešto viši od 10%, dok je u našoj zemlji situacija verovatno još lošija.

Upkos neravnoteži i negativnim stereotipima koji postoje po pitanju angažovanja ženske populacije u ovoj oblasti, analiza koju je uradio GitHub pokazala je da su aplikacije koje su izradile žene programeri u većem procentu pozitivno ocenjivane od strane naručilaca (78.6%) nego one koje su uradili muškarci (74.6%).

S ciljem da doprinesemo povećanju broja žena u IT sektoru, u saradnji sa partnerskim organizacijama i kompanijama aktivno radimo na podsticanju prvenstveno pripadnica mlađe ženske populacije da se opredele za građenje karijere u sferi programiranja, tako što će prve korake na tom putu načiniti sticanjem ili proširenjem znanja u našoj obrazovnoj ustanovi.

Iz tog razloga, BCA akademija nastoji da ohrabri i podrži žene da se aktivnije angažuju na ovladavanju veštinama iz ove oblasti.

Poređenje procenata prihvaćenog koda – analizu uradio GitHub
Graph
Brod u luci je na sigurnom, ali to nije razlog zbog kojeg je sagrađen.

Otisnite se na pučinu u potrazi za novim vidicima!Odabirom bilo kojeg od programskih jezika iz ponude BCA akademije, polaznice stiču znanja i praktične veštine neophodne za dizajniranje, izradu, primenu i održavanje softverskih rešenja.

Kod prijavljivanja za kurseve koji su namenjeni početnicima, od polaznika se očekuje osnovno poznavanje rada na računaru. Kada je u pitanju obuka koja je predviđena za napredni nivo, neophodno je posedovati prethodno znanje za rad u konkretnom programu, što se prethodno proverava odgovarajućim testom.

Kursevi

Basic

iOS

Basic iOS

Advanced

iOS

Advanced iOS

Basic

JavaScript

Basic JavaScript

Advanced

JavaScript

Advanced Javascript

JavaScript

Mobile

JavaScript Mobile
BCA Logo
Hand made with love by IM Republic