Programiraj svoju karijeru
 
BCA Logo

10%

POPUSTA

Ostvarite 10% popusta prijavom do 28.04.17.

Broj mesta je ograničen.

/ PROGRAMI

Tokom obuke koja se organizuje u okviru BCA akademije naši polaznici su u prilici da ovladaju nekim od najtraženijih programskih jezika u svetu:

Basic iOS

Jedan od najmlađih programskih jezika, ali sa velikim potencijalom, Swift je prvi izbor za ulazak u svet programiranja sve više developera širom sveta. Naučite kako da napravite aplikacije za iPhone i iPad, kao i sve druge uređaje koje Apple proizvodi. Učinite vašu karijeru uspešnom kao nikada do sada! Prethodno iskustvo u programiranju nije potrebno, sigurno ćete uživati u ovoj zabavnoj i zanimljivoj avanturi.

Advanced iOS

Koliko je Swift dinamičan i fleksibilan jezik, shvatićete tek kada budete razumeli osnovne koncepte i krenuli u istraživanje izvan granica osnovnih znanja. Na ovom kursu, upoznaćemo se sa naprednijim i kompleksnijim konceptima i tehnikama, koje za cilj imaju da vam značajno pomognu u daljem radu, nakon što ih usvojite. Slanje SMS-a i iMessage-a, kreiranje widget-a, multithreading, generisanje rute za navigaciju samo su neke od tema koje ćemo obraditi na ovom kursu, a sve sa ciljem da vam pružimo praktično znanje koje će ubrzati vaš proces izrade aplikacija.

Basic JavaScript

Izuzetnom fleksibilnošću i efikasnošću, JavaScript je već dokazao svoju vrednost i predstavlja stub temeljac interaktivnosti koju srećemo na web-u. Od osnovne interakcije i koraka, do naprednijih funkcionalnosti i zahteva, JavaScript i ReactJS predstavljaju pravi alat za početak vaše sjajne karijere.

Otkrijte zašto je Facebook tim inženjera napravio ReactJS i osetite slobodu i snagu koju vam isti omogućava, uz zabavne i praktične primere.

Lansirajte vašu karijeru na svetski priznatoj platformi i svoje snove pretvorite u stvarnost!

Advanced JavaScript

Do sada ste već upoznali moć i prednosti ReactJS-a i, nadamo se, zavoleli ga. Aplikacije pravljenje u njemu, uz svu brzinu učitavanja i performansi koje donose, takođe značajno ubrzavaju vaš rad.

Ako ste spremni za sledeći nivo, ako želite da postanete team leader ili poboljšate svoje mesečne prihode, ovo je kurs za vas!

U ovom kursu idemo nekoliko koraka dalje od upotrebe samo ReactJS-a kao "view" (UI, template) i detaljno ćemo obraditi i ostatak MVC koncepta, koristeći Redux i Flux. Pored toga, upoznaćemo se i sa VueJS, sličnom ali podjednako moćnom platformom, koja će vam omogućiti da se snađete u svakom projektu. Napredne komponente, Unit testing, GraphQL samo su neke od tema koje ćemo pokriti na ovom kursu, i teorijski i praktično.

JavaScript Mobile

Naravno, u današnje vreme nema pravog prisustva na Internetu bez mobilnih aplikacija. Razvoj novih platformi i uređaja, kao i stalni zahtevi za veoma brzim mobilnim aplikacijama, doveli su do razvoja "univerzalnih" aplikacija. Univerzalne ili hibridne aplikacije, sposobne su da se prilagode bilo kojoj platformi, što veoma skraćuje vreme njihove izrade.

Znanja stečena u ovom programu omogućiće vam prisustvo na svim mobilnim platformama, (iOS, Android, Windows) što će učiniti da vaša karijera napreduje neslućenom brzinom.

Na ovom kursu, upoznaćemo se sa ReactJS Native i Ionic, dva najsvežija i naprednija framework-a, kreirana sa ciljem da omoguće zahtevanu univerzalnost. Poželjno je prethodno znanje ReactJS-a i/ili AngularJS-a.

BCA Logo
Hand made with love by IM Republic