Programiraj svoju karijeru
 
BCA Logo

/ O NAMA

BCA je akademija osnovana s ciljem pružanja usluga neformalnog obrazovanja u oblasti dizajniranja, izrade i primene softverskih rešenja korišćenjem izuzetno traženih programskih jezika.

Iza našeg tima stoji dugogodišnja praksa u razvoju mobilnih i web aplikacija, kao i kompleksnih informacionih sistema. Cilj nam je da svoje znanje, veštine i praćenje najnovijih dostignuća i trendova u tehnologijama budućnosti prenesemo polaznicima BCA akademije, ali i da ih povežemo sa partnerskim kompanijama u različitim privrednim granama. U tu svrhu, blisko sarađujemo i sa pojedinim agencijama specijalizovanim za ljudske resurse.

U skoroj budućnosti učićemo da programiramo kao što danas učimo da čitamo i pišemo...
I pitaćemo se zašto s tim nismo počeli mnogo ranije."
Mark ZakerbergKako u svetu tako i u Srbiji, do atraktivnog poslovnog angažovanja najlakše dolaze IT stručnjaci, a posebno programeri za kojima se potražnja višestruko uvećava iz godine u godinu. Kontinuiranim ulaganjem u resurse i primenom najnovijih dostignuća u razvoju novih tehnologija, našim polaznicima omogućavamo da se uspešno uključe u savremene tokove poslovanja u ovoj oblasti.

Bilo da je reč o zainteresovanima koji žele da nauče nešto potpuno novo, da unaprede postojeća znanja, da uspešno započnu ili razviju svoju karijeru – BCA akademija je mesto gde vrhunski predavači, stimulativno okruženje i savremena oprema pružaju optimalne uslove za realizaciju takvih ciljeva.

BCA Logo
Hand made with love by IM Republic