Programiraj svoju karijeru
 
BCA Logo

10%

POPUSTA

Ostvarite 10% popusta prijavom do 28.04.17.

Broj mesta je ograničen.

Advanced iOS

Put ka sticanju zvanja iOS programera započinje u vašoj mašti - onoga trenutka kada dobijete sjajnu ideju za mobilnu aplikaciju. Tada krećete da učite programiranje, pravite vašu prvu aplikaciju i na kraju dobijete priliku da se zaposlite kao programer mobilnih aplikacija. Ovo putovanje možete početi na nekoliko načina, u zavisnosti od vaših veština, ali iOS program na našoj Akademiji će vam u svakom slučaju pomoći da dostignete naprednije nivoe, bez obzira na to da li ste već iskusni programer ili početnik.

 

Kako budete napredovali u savladavanju Swift programskog jezika i gradili portfolio aplikacija koje će prikazivati vaše sposobnosti, od velike koristi će vam biti pogodnosti koje vam pruža ovaj program, poput detaljne analize koda, novih znanja za drugačije usmeravanje vaše karijere i većih mogućnosti za novo zaposlenje. Prijavite se danas i počnite da gradite vašu budućnost u iOS programiranju.

Advanced

Advanced iOS

Swift napredni kurs

Na ovom kursu počećete sa učenjem Swift-a, programskog jezika kompanije Apple, namenjenog razvoju iOS aplikacija. Krenućete sa osnovama programiranja i raditi na razumevanju najbitnijih principa neophodnih za izradu prve aplikacije. Na kraju kursa, rešavaćete niz programerskih problema i zadataka dizajniranih da testiraju vaše razumevanje Swift programskog jezika i da vam daju priliku da ono naučeno i praktično primenite.

10%

POPUSTA

Ostvarite 10% popusta prijavom do 28.04.17.

Ostalo je još samo 10 mesta.

Calendar

POČINJE

15.05.2017.

prijavi se

 

Advanced

NIVO

NAPREDNI

Timeline

TRAJANJE

3 MESECA
2X NEDELJNO

Advanced

CENA KURSA

1400€

(u dinarskoj protivvrednosti)
Prerequisites

PREDUSLOVI

Osnovno poznavanje rada na računaru, osnovno poznavanje swift jezika i rad u Xcode-u. Prethodno iskustvo u programiranju aplikacija i poznavanje procesa izrade istih.

Šta ćete naučiti

Zašto bi trebalo da pohađam ovaj kurs


Da bi postigli što bolje rezultate i bio efikasniji u svom svakodnevnom radu, svaki programer mora da uči i usavršava svoje znanje. Zahvaljujući ovom kursu, postaćete programer kakav niste ni sanjali da možete biti. Uz demonstraciju i učenje složenijih tehnika i sadržaja u Swift-u, radićemo i na razvoju zahtevnihe mobilne aplikacije, što će vam poslužiti kao odlična referenca i podsetnik u budućem radu. Unapredite svoju karijeru i postanite uzor vašim kolegama.

KLJUČNE PREDNOSTI POHAĐANJA NAŠIH KURSEVA

  • Neposredna interakcija polaznika i predavača
  • Mogućnost trenutnog dobijanja odgovora na bilo koje postavljeno pitanje
  • Učenje kroz vežbanje na praktičnim primerima
  • Vrhunski predavači sa konkretnim radnim iskustvom u ovoj oblasti
  • Dizajniranje aplikacija koje postaju deo vašeg portfolija
  • Uključivanje u mrežu naših polaznika, predavača i poslovnih partnera gde stičete dodatna znanja i kontakte koji vam mogu pomoći u građenju karijere

Kursevi

Basic

iOS

Basic iOS

Advanced

iOS

Advanced iOS

Basic

JavaScript

Basic JavaScript

Advanced

JavaScript

Advanced Javascript

JavaScript

Mobile

JavaScript Mobile
BCA Logo
Hand made with love by IM Republic